13 Sky bars în București cu imagini panoramice deosebite - TheDaily.ro (2024)

În București sunt câteva Sky bars cu priveliști spectaculoase. Dacă vă doriți ceva nou, altfel decât terasele obișnuite unde mergeți vara cu prietenii, puteți opta pentru aceste skybar-uri de vis, cu imagini panoramice deosebite.

Sunt locuri speciale, originale, unde veți vedea apusuri de seară interesante. Aceste terase se află la ultimele etaje ale unor hoteluri sau clădiri de birouri.

Pentru cei care doresc o astfel de experiență inedită, am făcut o selecție cu Sky bars amenajate elegant, de unde se pot vedea imagini panoramice deasupra Orașului București.

ARIA TNB

13 Sky bars în București cu imagini panoramice deosebite - TheDaily.ro (1) 13 Sky bars în București cu imagini panoramice deosebite - TheDaily.ro (2)

ARIA TNB este o oază de liniște în centrul Bucureștiului, pe acoperișul Teatrului Național. Situată la etajul 3 al Teatrului Național, Bd. Nicolae Balcescu nr. 2, Aria este o locație bună pentru evenimente și nu numai. Reprezintă un loc impresionant prin design interior, dar și prin poziționare. Are un hol rotund de 600 mp. și o terasă de 1200 mp.

Salonul semicircular de 600 mp impresionează prin designul spectaculos, cu mobilier elegant și confortabil, plante luxuriante și atmosferă rafinată. Și terasa de 1200 mp este un loc minunat, unde puteți petrece momente speciale sub cerul Bucureștiului, admirând apusul sau luminile orașului. Restaurantul Aria TNB este și o locație perfectă pentru a organiza petreceri private, lansări de produs și alte evenimente corporate.

Restaurantul are specific internațional și deși meniul este scurt, include o selecție diversificată de preparate creative, bine gătite, de la supe și aperitive, până la feluri principale și deserturi. Locația situată pe acoperiș rămâne locul ideal pentru a petrece clipe sub cerul Bucureștiului, cu o priveliște uluitoare și panoramică asupra capitalei.

Balkon Resto Garden

13 Sky bars în București cu imagini panoramice deosebite - TheDaily.ro (3)

Foto: TheDaily.ro

Balkon Resto Garden se află în centrul orașului, pe Calea Victoriei 116. Este un rooftop gândit ca o grădină urbană, un loc ideal pentru ieșiri relaxate alături de prieteni și să vedeți o priveliște panoramică deosebită pe fundalul muzicii de calitate. În unele seri de joi, vineri și sâmbătă, atmosfera este întreținută de un DJ, iar alteori se organizează evenimente cu muzică live.

Spațiul este foarte generos, cu aproximativ 200 de locuri pe terasă și 100 la interior, deschis (atât la interior, cât și la exterior), așa încât să vă simțiți confortabil. Seara, priveliștea devine și mai plăcută pentru că puteți admira frumusețea arhitecturii și a luminilor de pe Calea Victoriei. Acest lucru este posibil chiar și în zilele mai reci când terasa este acoperită și are sisteme de încălzire.

Nomad Sky Bar

13 Sky bars în București cu imagini panoramice deosebite - TheDaily.ro (4)

Foto: Facebook/Nomad Sky Bar

Nomad Sky Bar este amplasat pe Str. Smârdan, nr. 30. Acesta ocupă etajele 1 şi 2 ale clădirii care la parter găzduieşte alte două localuri celebre în Centrul Vechi, Club Bound şi Arcade Cafe. Pentru a ajunge aici trebuie să luați liftul până la ultimul etaj sau să urcați pe scări și la destinație veți întâlni un spațiu în care un restaurant se întâlnește cu un bar și un club.

Nomad Skybar reprezintă un loc în care designerii de la Twins Studio şi-au demonstrat măiestria, reuşind să realizeze un decor care îmbină într-un mod neconformist oţelul şi sticla cu structurile clasice ale clădirii. Nomad este plin de culoare, urban și extravagant în decor, cu un amestec de mobilier și decorațiuni.

Partea principală a barului / restaurantului este acoperită de un acoperiș retractabil, dar există și o terasă îngustă în aer liber, cu scaune de bar și vederi răcoroase asupra acoperișurilor orașului vechi, precum și o grădină secretă luxuriantă.

Cu mâncare și meniu de bar din diferite bucătării internaționale (Italia, Spania, Franța, Grecia, Asia, SUA, România și altele) Nomad este un loc potrivit dacă căutați o terasă, un restaurant, un bar, un lounge sau un club.”

Sky bars – Allhambra

În Splaiul Unirii, nr. 16, aproape de pasajul Mărășești, pe Clădirea SIF Muntenia, la etajul 10 se află Restaurantul Allhambra, o locație care se pliază pe conceptul de restaurant la înălțime. Restaurantul cu specific românesc oferă o priveliște impresionantă care se poate observa atât de pe terasă cât şi din interiorul localului.

Interiorul este luxos, decorat în stil tradițional și elegant. Încăperea are o capacitate de 140 de persoane și o terasă spațioasă pentru zilele călduroase de vară. La Allhambra se organizează evenimente dar se țin și concerte.

Printre atracţii se numără şi o cafenea la care se ascultă muzică veche, pentru copii fiind amenajat un loc de joacă. Restaurantul funcţionează în fiecare zi a săptămânii, exceptând ziua de luni, iar programul începe la ora 12.00 şi se încheie la o oră după miezul nopţii.

Sky bars – La’teral

13 Sky bars în București cu imagini panoramice deosebite - TheDaily.ro (6)

Foto: Facebook/La’teral

La’teral este situat pe Splaiul Unirii, nr.6, bl. B3a, Etaj 8. Restaurantul Bucătăria La’Teral din București vă oferă o priveliște frumoasă spre Piața Unirii fiind situat la etajul 8, ultimul nivel al unui bloc. Aici vă puteți bucura de mâncare din bucătăria românească și internationala.

Veți găsi preparate din fructe de mare proaspete, specialități grecești, spaniole dar și din bucătăria românească. Localul este potrivit pentru o iesire cu prietenii dar și pentru o cină romantică. Conceptul restaurantului este gândit să ofere o vedere de sus asupra Bucureştiului.

Localul are un design interesant, în culori plăcute, cu piese de mobilier și elemente de decor bine alese. Și muzica ambientală contribuie la crearea unei atmosfere plăcute. Localul este deschis zilnic de la ora 10 până la 4 noaptea.

Terasa MNAC

13 Sky bars în București cu imagini panoramice deosebite - TheDaily.ro (7)

Foto: TheDaily.ro

Terasa MNAC sau Terasa Muzeului Naţional de Artă Contemporană este și ea o locaţie „la înălţime”, situată la etajul 4 al Palatului Parlamentului, în aripa E4, cu vedere la Hotel Marriott. Intrarea spre această locație se face din Calea 13 Septembrie.

Cu toate că nu există alte clădiri în apropiere, priveliştea este obstrucţionată de balustrada terasei, de peste un metru înălţime. De pe terasă se poate admira Catedrala Mântuirii Neamului. Decorul nu e spectaculos dar e un spațiu boem, simplu unde se poate asculta muzică în surdină: electro, jazz, swing.

Înainte de a ajunge pe terasă, va trebui să treceți printr-un detector, pentru o siguranță deplină unde se vor scana obiectele din geantă. Dacă aveți obiecte ascuțite trebuie să știți că acestea sunt considerate periculoase și vor fi reținute la intrare până la plecare, când le veți putea recupera.

Sky bars – Terasa Sole

13 Sky bars în București cu imagini panoramice deosebite - TheDaily.ro (8)

Foto: Facebook/terasa Sole

Terasa restaurant Sole se află la etajul 15, în clădirea Crystal Tower, situată la intersecţia dintre Bld. Iancu de Hunedoara şi Căderea Bastiliei, nr. 48.

Localul de la ultimul etaj al clădirii din sticlă cuprinde un bar-lounge numit Luna bar, un restaurant şi terasa Sole, de unde puteți admira un peisaj panoramic deosebit. Designul interior al localului este simplu dar cochet, unde predomină albul într-o combinație reușită cu nuanțe de albastru și roșu.

Pe terasă este amenajat un cadru boem cu felinare, suporturi cu plante naturale și mobilier din ratan, locul ideal pentru a savura un co*cktail signature sau un pahar cu vin. Se poate ajunge cu liftul panoramic care vă va oferi și el o experiență inedită.

Restaurant 18 Lounge

13 Sky bars în București cu imagini panoramice deosebite - TheDaily.ro (9)

Foto: Facebook/18 Lounge

Restaurantul 18 Lounge a fost deschis în decembrie 2010 la ultimul etaj, respectiv la etajul 18 de unde îi vine și numele, într-unul din cele două turnuri de la Piața Presei Libere, City Gate – South Tower.

Este localizat la adresa Piața Presei Libere, nr. 3-5, City Gate South Tower, etajul 18. Vederea panoramică la 18 Lounge este spectaculoasă, mai ales că pereții sunt făcuți în întregime din sticlă deci există vizibilitate maximă, o senzație de libertate și spațiu.

Restaurantul oferă o privelişte panoramică de 360 de grade, de unde se poate vedea Parcul Herăstrău și Bulevardul Kiseleff. Restaurantul mare, folosit ca bar și club este foarte frumos amenajat.

Sky bars – Astrodom

13 Sky bars în București cu imagini panoramice deosebite - TheDaily.ro (10)

Foto: Facebook/Astrodom

Cafeneaua Astrodom este o locaţie inedită, unde vă puteți bucura de o privelişte spectaculoasă. Situată în zona Arcului de Triumf pe terasa Hotelului Residence, aceasta aparţine de restaurantul hotelului.

Este localizată pe la jumătatea distanţei dintre Mânăstirea Caşin şi Piaţa Domenii, respectiv pe Str. Alexandru Constantinescu, nr. 33. Terasa este configurată pe două nivele, primul nivel este destinat pentru cei care preferă un loc la umbră, acest nivel fiind amenajat cu fotolii din răchită şi ratan.

De la al doilea nivel situat la un etaj superior se poate admira o privelişte panoramică deosebită. Terasa poate fi frecventată și iarna pentru că este încălzită și acoperită cu un cort transparent. Pe toată perioada anului aici au loc concerte, proiecții de film și expoziții.

Restaurant Club Lounge Intercontinental

13 Sky bars în București cu imagini panoramice deosebite - TheDaily.ro (11)

Foto: Facebook/Club Lounge Intercontinental

Club Lounge Intercontinental se află la etajul 21 al Hotelului Intercontinental din Bld.Nicolae Bălcescu, nr. 4. Este un local exclusivist, amenajat modern, însă primitor și intim. De aici se poate admira o privelişte spectaculoasă la 360 de grade, datorită poziţionării sale într-o zonă ultra-centrală.

Clienţii care nu sunt cazaţi la hotel trebuie să plătească o taxă suplimentară. Restaurantul rafinat servește preparate din bucătăria italiană și există o braserie rafinată cu o terasă cu vedere la stradă.

Avantgarde Sky Restaurant

13 Sky bars în București cu imagini panoramice deosebite - TheDaily.ro (12)

Foto: Facebook/Avantgarde Sky Restaurant

Și de la etajul 9, ultimul etaj al hotelului DoubleTree by Hilton Bucharest Unirii Square, de pe Str. Nerva Traian, nr. 3A, se poate admira o priveliște frumoasă asupra capitalei.

Restaurantul Avantgarde nu are terasă dar clienţii care servesc cina sau prânzul se pot bucura de peisajul panoramic de la masă. Localul arată bine, este decorat modern, în nuanţe calde de bej, cu lumânări pe mese şi alte decorațiuni interesante.

Restaurant Avantgarde este o locație potrivită pentru evenimente private precum nunți, botezuri, petreceri private, întâlniri de afaceri sau cine romantice.

În concluzie, Avangarde este un restaurant la înălțime, deasupra orașului, departe de aglomerație și zgomot. Porțiile de mâncare nu sunt foarte mari, dar preparatele culinare sunt gustoase. Pentru asta și pentru ambianță, merită vizitat.

Skybar

13 Sky bars în București cu imagini panoramice deosebite - TheDaily.ro (13)

Foto: Facebook/Skybar

Skybar, un concept de lounge care impresionează prin design-ul unic, futurist și prin atmosfera specială. Beneficiind de o locație centrală, Skybarul este situat pe terasa unei clădiri amplasate pe Calea Dorobanți, nr. 155. Aici puteți vedea și elemente de design mai speciale cum ar fi mobilier modern în stil italian, o saltea de apă, barul și chiuvetele, toate create dintr-un material extrem de versatil, materialul hi-macs.

Canapelele albe, scaunele moderne și transparente se completează într-un mod plăcut cu plante verzi, naturale. Apoi urmează barul iluminat tot timpul și ghiveciul circular unde puteți servi o cafea la umbra unui copac natural. Skybar are o suprafață de 150 mp și capacitatea de 80 de locuri. Această terasă oferă clienţilor o privelişte inedită asupra oraşului.

Localul este mai mult bar, dar în timpul zilei oferă o adevarată oază de liniște. Pe timp de noapte însă, se transformă într-un bar ideal pentru petreceri, cu o priveliște superbă asupra cerului. Are o structură care acoperă întreaga locație, un concept creat să se închidă complet pentru a acoperi și proteja pe cei care frecventează acest local pe timp de ploaie, vânt sau ninsoare. Când este cerul senin, se deschide pentru a asigura priveliștea unică spre văzduh.

Sky bars – Zoom Out Lounge

13 Sky bars în București cu imagini panoramice deosebite - TheDaily.ro (14)

Foto: Facebook/Zoom Out Lounge

Terasa Zoom Out Lounge nu are un stil anume dar se remarcă prin priveliștea panoramică deosebită ca și terasa descrisă anterior. Este totuși un loc plăcut şi relaxant, unde îţi poţi petrece seara la apus, atunci cînd panorama este superbă.

Combinaţia de clădiri vechi alături de care se află noile construcţii moderne formeză un contrast interesant între Bucureştiul de acum şi cel de altădată. Zoom Out Lounge este de fapt o terasă de pe care puteți vedea deasupra Centrului Vechi iar la orizont se poate observa Casa Poporului.

Locul nu are un stil bine definit, este amenajat cu măsuţe, scaune şi fotolii din magazine specializate pentru casă și grădină. Aici predomină inserțiile de lemn care se regăsesc sub formă de podea din lemn, ghivece din lemn cu flori, pergole din lemn și pânză albă, completate de mobilier din ratan și scaune din metal sau măsuțe din metal cu blat din sticlă. Foarte frumoase sunt florile roz-liliachii care aduc o notă de rustic și culoare.

Terasa cu o vedere panoramică de 360 grade, situată la etajul șase al unei clădiri de pe Strada Colței din sectorul 3 al capitalei, dispune de o capacitate de aproximativ 70 persoane. Pentru a ajunge pe terasă trebuie mai întâi să coborâți într-un subsol cam întunecos pentru a lua liftul care vă va duce deasupra clădirii pe terasă.

Citiți și:

  • TOP 8 locuri pentru plajă lângă București
  • Top 10 locuri spectaculoase din România, mai puțin cunoscute
  • Cele mai căutate locuri din România în Google Maps
  • Top șapte cele mai frumoase locuri de glamping din România
  • Top 18 locuri de vizitat lângă București
  • Top 12 muzee de vizitat în Capitala României

Toate aceste terase “la înălțime” se află în zone cheie ale capitalei, unde cu siguranță vă veți putea bucura de experiențe de neuitat. Skybarurile selectate sunt mai speciale pentru că au stiluri de amenajare diferite și se află în zone din centrul Bucureștiului. De aici puteți admira imagini panoramice spectaculoase atât în timpul zilei cât și seara, într-o atmosferă relaxantă și plăcută.

Ne puteți scrie pe adresa redactie@ thedaily.ro.

Urmărește-ne peFacebook,TwitterșiLinkedIn

13 Sky bars în București cu imagini panoramice deosebite - TheDaily.ro (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Nathanial Hackett

Last Updated:

Views: 5863

Rating: 4.1 / 5 (72 voted)

Reviews: 95% of readers found this page helpful

Author information

Name: Nathanial Hackett

Birthday: 1997-10-09

Address: Apt. 935 264 Abshire Canyon, South Nerissachester, NM 01800

Phone: +9752624861224

Job: Forward Technology Assistant

Hobby: Listening to music, Shopping, Vacation, Baton twirling, Flower arranging, Blacksmithing, Do it yourself

Introduction: My name is Nathanial Hackett, I am a lovely, curious, smiling, lively, thoughtful, courageous, lively person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.